The wishlist name can't be left blank

OBLAČILA IN OBUTEV ZA PROFESIONALCE.

Posavski obzornik – Macseis store (Antares)

Posavski obzornik – Macseis store (Antares)

Začetek podjetniške poti Evalda Rožmana sega v leto 1994, »kot vsak drug začetek je tudi ta bil težak, saj je terjalo veliko neprespanih ur in dela v noč,« se spominja Evald Rožman, a je neizmerno ponosen na prehojeno pot. Zgradil je podjetje, v katero je danes vpeta vsa družina, del te pa so tudi nekako vsi zaposleni. Direktor Evald Rožman se zaveda, da bi brez zavzetih in delovnih sodelavcev težko uspel: »Vsak izziv vzamemo kot začetek nekaj novega. Naš spekter dela je zelo širok, saj se vedno prilagajamo željam strankam. Specializirani smo za vse tehnike tiska, reklamnih storitev, talnih signalizacij, prodaje promocijskega tekstila in poslovnih daril, z letošnjim letom pa pokrivamo zelo velik sektor prodaje zaščitnih in delovnih oblačil.«

Z odprtjem trgovine v Qlandiji Krško, bodo tudi širši javnosti predstavili novo generacijo delovnih in funkcijskih oblačil Macseis. Približno polovica blagovne znamke je namenjena delavcem vseh branž, polovica pa predstavlja modni program za vsakodnevno uporabo, prosti čas in šport. Za vse v podjetju se najde oblačilo; od vodstva in administracije do proizvodnih, skladiščnih in terenskih delavcev.

Prav vsi izdelki so narejeni funkcijsko, kar pomeni, da omogočajo odvajanje odvečne temperature telesa skozi oblačila po slojih in s tem zagotavljajo zdravo klimo telesu v Macseis oblačilih. Vsi kroji neglede na konfekcijsko številko so medium fit in zaradi uporabe napredne tehnologije in izbire ustreznih materialov, so vsa oblačila raztegljiva v vse smeri in s tem uporabniku omogočajo maksimalno ugodje in uporabo le teh. Ne gre pa prezreti, da so vsa oblačila narejena iz zelo privlačnih barv in krojev. Poleg udobja in zdravja uporabnika imajo ustvarjalci ves čas v mislih tudi okolje. Oblačila so namreč perejo pri nizkih temperaturah z minimalno uporabo pralnih sredstev.

Blagovna znamka Macseis je na evropskem trgu prisotna od leta 2014. Največji delež ima na nemškem trgu, sicer pa je prisotna tudi v državah Beneluksa, v Švici, Avstriji, Skandinaviji in na Poljskem, od letos pa tudi v Sloveniji, Italiji, Hrvaški in celotni jugovzhodni Evropi. Odprtja trgovine v Krškem se je udeležil tudi direktor Kim Williams, ki je med drugim dejal, da je uspeh blagovne znamke posledica njihove skrbi za udobje, zdravje, okolje in ne nazadnje za imidž podjetij, ki svoje zaposlene oblečejo v Macseis oblačila.

Direktor Evald Rožman je za konec povedal, da je odprtje trgovine naložba za prihodnost. »Je popotnica mlajši generaciji. Starejši sin Aljaž, ki končuje študij grafične in medijske tehnologije, je izrazil željo ostati v domačem podjetju. Zato smo se odločili okrepiti podjetje z novim, privlačnim programom, kar Macseis nedvomno je.« je sklenil.

 

Delovni čas Antares:

Od ponedeljka do petka

od 8.00 do 20.00

Sobota

Od 8.00 do 15.00

Nedelja in prazniki

Zaprto

Tel.: +386 7 4778 550

Email: shop@macseis.si

Vodja prodaje: aljaz@macseis.si

 

 

Related Posts
  1. Macseis – delovna in funkcijska oblačila Macseis – delovna in funkcijska oblačila Proslavili bomo kmalu 2. obletnico (28.10.2020) uspešnega delovanja Macseis Stora v Qlandiji Krško. Blagovna znamka ne navdušuje le v nivoju delavske branže, temveč se v njej najdejo tudi izdelki, ki so primerni za vsakega slehernega uporabnika za šp
  2. Razlika med klasično in tehnično  delovno obleko Razlika med klasično in tehnično delovno obleko Če smo v prejšnjem blogu govorili, kako pomembna je enotna delovna uniforma za vse vrste organizacij, bomo tokrat kakšna je ključna razlika med navadno delovno obleko in sodobnimi multi raztegljivimi in hitro sušečimi oblačili.
  3. Delovna oblačila ARDON Delovna oblačila ARDON Na podjetju Antares d.o.o., ki ima vedno več rednih in tudi novih strank, ki se obračajo na njih, kadar potrebujejo kvalitetna delovna oblačila ali delovno obutev, nikoli ne počivajo in so vedno v iskanju nekaj novega in drugačnega. Tokrat vam bomo p
© 2020 oblacila-obutev.si Vse pravice pridržane. Agencija.5ka