The wishlist name can't be left blank

OBLAČILA IN OBUTEV ZA PROFESIONALCE.

Delovna oblačila ARDON

Delovna oblačila ARDON

Na podjetju Antares d.o.o., ki ima vedno več rednih in tudi novih strank, ki se obračajo na njih, kadar potrebujejo kvalitetna delovna oblačila ali delovno obutev, nikoli ne počivajo in so vedno v iskanju nekaj novega in drugačnega. Tokrat vam bomo predstavili blagovno znamko ARDON, ki prihaja iz Češke in je s svojo paleto izdelkov močna konkurenca ostalim blagovnim znamkam, ki jih poznate do sedaj.

KAJ PONUJA BLAGOVNA ZNAMKA ARDON?

Zaradi svoje barvne kot tudi funkcijske raznolikosti ima znamka veliko prednost, saj lahko z enim katalogom rešimo vse težave. Lahko bi dejali, da z njo pokrijemo vse nivoje:

  • Delovna in treking obutev
  • Delovna oblačila
  • Visokovidna oblačila
  • Zaščita rok
  • Zaščita dihal
  • Zaščita oči
  • Zaščita glave in sluha

Blagovna znamka nudi tudi žensko kolekcijo delovnih oblačil. Dobesedno velika prednost je tudi širok nabor velikostnih številk, ki se gibljejo v konfekciji delovnih hlač od 44-64, pri delovnih jaknah pa od XXS – 7XL. Tako velik razpon velikostih številk ne zasledimo vsak dan.

DELOVNA OBUTEV

Pri blagovni znamki Ardon najdemo različno delovno obutev, med njimi tudi treking obutev. Ponuja širok spekter nizkih, pol visokih in visokih tipov obutve v vseh različnih nivojih in standardih, kot so: O1, O2, S1, S3, S1P itd.

VISOKOVIDNA OBLAČILA

Tovrstna oblačila ima že skoraj vsaj, če ne drugega imamo visoko vidni odsevni jopič, ki ga moramo imeti  vsakem vozilu. Tu pa se seveda paleta izdelkov ne konča. Ardon ponuja vse od visoko vidnih hlač na pas ali z oprsnikom, kratkih hlač, t-shirt majic, jopic, lahkih in zimskih jaken, pilot jaken itd. Tu so ključne tri barvne kombinacije: rumeno/črna, rumeno/oranžna, oranžno/črna.

DELOVNA OBLAČILA

Izjemno moden izgled in trpežnost sta 2 ključna pomena za takšno povpraševanje po tovrstnih izdelkov. Sama znamka veliko dela na samem izgledu delovnih oblek, ki dajejo uporabniku zelo športen izgled. Funkcionalnost delovnih hlač skupaj z delovno jakno, je idealna kombinacija ko izbiramo svoj naslednji delovni komplet.

ZAŠČITA GLAVE, SLUHA, DIHAL IN OČI

Ardon ponuja širok nabor različnih delovnih čelad, na glušnikov priznanih blagovnih znamk kot so Hooneywell, 3M itd., prav tako širok nabor mask in zaščitnih očal za oči.

ROKAVICE

Blagovna znamka je ena največja ponudnica rokavic na EU tržišču. Z več kot 70 različnim vrstam rokavic se najdejo vsak 1 par za vse domače mojstre ali pa profesionalne varilce.

 

KOMU JE BLAGOVNA ZNAMKA PRIPOROČENA?

Za vse tiste, ki iščete delovna oblačila in obutev v razredu nižjega in srednje cenovnega razreda, kjer pa kvaliteta ni vprašljiva. Prav tako, je celoten segment produktov izredno primeren za večje sisteme oz. organizacije, komunalna podjetja, industrijo itd.

Vsekakor priporočamo nakup preko spleta na www.oblacila-obutev.si ali Macseis store v Qlandiji Super Novi Krško, CKŽ 141, 8270 Krško – kjer vam bo naš strokovni svetovalni štab ustrezno svetoval kaj in kako izbrati za vas.

Related Posts
  1. Posavski obzornik – Macseis store (Antares) Posavski obzornik – Macseis store (Antares) Začetek podjetniške poti Evalda Rožmana sega v leto 1994, »kot vsak drug začetek je tudi ta bil težak, saj je terjalo veliko neprespanih ur in dela v noč,« se spominja Evald Rožman, a je neizmerno ponosen na prehojeno pot. Zgradil je podjetje, v kate
  2. Macseis – delovna in funkcijska oblačila Macseis – delovna in funkcijska oblačila Proslavili bomo kmalu 2. obletnico (28.10.2020) uspešnega delovanja Macseis Stora v Qlandiji Krško. Blagovna znamka ne navdušuje le v nivoju delavske branže, temveč se v njej najdejo tudi izdelki, ki so primerni za vsakega slehernega uporabnika za šp
  3. Razlika med klasično in tehnično  delovno obleko Razlika med klasično in tehnično delovno obleko Če smo v prejšnjem blogu govorili, kako pomembna je enotna delovna uniforma za vse vrste organizacij, bomo tokrat kakšna je ključna razlika med navadno delovno obleko in sodobnimi multi raztegljivimi in hitro sušečimi oblačili.
  4. VM FOOTWEAR: ZANESLJIV PARTNER ZA DELOVNO OBUTEV VM FOOTWEAR: ZANESLJIV PARTNER ZA DELOVNO OBUTEV VM FOOTWEAR: Zanesljiv Partner za Delovno Obutev   VM FOOTWEAR je priznana blagovna znamka, specializirana za kakovostno delovno obutev, ki združuje vrhunsko udobje, varnost in trajnost. Njihovi izdelki so namenjeni tako posameznikom kot tudi
© 2020 oblacila-obutev.si Vse pravice pridržane. Agencija.5ka