The wishlist name can't be left blank

OBLAČILA IN OBUTEV ZA PROFESIONALCE.

28. SPOMLADANSKI SEJEM KOMENDA 2023 X OBLACILA-OBUTEV

28. SPOMLADANSKI SEJEM KOMENDA 2023 X OBLACILA-OBUTEV

 

28. SPOMLADANSKI SEJEM KOMENDA 2023 X OBLACILA-OBUTEV

 

Sejem Komenda se je letos odvijal med 31.3. in 2.4.2023. Izbrala se je široka paleta ponudnikov, ki so predstavljali različne izdelke in storitve. Med drugimi smo se predstavili tudi mi, že tretje leto zapored.

 

Sejem Komenda se je letos odvijal med 31.3. in 2.4.2023. Izbrala se je široka paleta ponudnikov, ki so predstavljali različne izdelke in storitve. Med drugimi smo se predstavili tudi mi, že tretje leto zapored.

Sejem je potekal na prostornem parkirišču, natančneje na prostorih Konjeniškega društva Komenda, kateri je trajal tri dni, privabil pa je na tisoče obiskovalcev iz Slovenije in tudi sosednjih držav.

Med stojnicami so bili najbolj priljubljeni tisti s hrano, kjer so obiskovalci lahko poskusili tradicionalne jedi in se okrepčali z različnimi napitki. Ponudba hrane je bila pestra in raznolika, tako da so bili zadovoljni tudi najbolj zahtevni okusi. Poleg hrane so bile na sejmu prisotne tudi stojnice s kmetijskimi pridelki, ročno izdelanimi izdelki, oblačili, obutvijo, avtomobili in še veliko več.

Sejem je bil odlična priložnost za nakupovanje, saj so bili na voljo izdelki različnih kategorij in kakovosti. Obiskovalci so lahko tudi iz prve roke spoznali ponudnike in njihove izdelke, pridobili pa so lahko tudi koristne informacije o izdelkih in njihovi uporabi.

Kot običajno na sejmu, so bile organizirane tudi nagradne igre, kjer so obiskovalci lahko osvojili privlačne nagrade. Eno takšno smo izpeljali tudi mi, kjer smo podarili tri različne nagrade. Prva nagrada so bili delovni čevlji CALIFORNIA S3, BOA sistem, druga nagrada so bile delovne hlače MACSEIS PRONEON in tretja nagrada je bila MACSEIS SLASH KRATKA MAJICA.

Celoten sejemski dogodek je bil odlična priložnost za druženje in spoznavanje novih ljudi. Obiskovalci so se lahko med seboj pogovarjali, izmenjevali izkušnje in mnenja o izdelkih in storitvah, ki so jih videli na sejmu. Na sejmu so se lahko srečali tudi ljudje s skupnimi interesi in hobiji, kar je pripomoglo k prijetnemu vzdušju in dobri energiji na sejmu.

Organizatorji sejma so poskrbeli tudi za dobro organizacijo, varnost in udobje obiskovalcev. Parkiranje je bilo urejeno, sanitarije so bile na voljo v zadostnem številu, varnostniki so pazili na red in mir, na voljo pa so bili tudi različni prostori za sedenje in počitek.

Spomladanski sejem Komenda 2023 je tako bil odlična priložnost za druženje, nakupovanje, zabavo in spoznavanje novih izdelkov in storitev. Organizatorji so se trudili, da bi bil sejem prijeten in koristen za vse obiskovalce, in uspeli so. Sejem je bil uspešen in upajmo, da bo tradicija sejma vedno nadaljevala.

Tudi mi bi se radi zahvalili vsem obiskovalcem, ki ste nas obiskali na našem sejemskem prostoru.

Se srečamo ponovno kmalu na jesenskem sejmu Komenda 2023!

 

Celotno ponudbo razstavljenih modelov oblačil in obutve na sejmu, si lahko ogledate na spletni trgovini www.oblacila-obutev.si .

Related Posts
  1. POLETNA DELOVNA OBLAČILA POLETNA DELOVNA OBLAČILA V tokratnem blogu bomo govorili o poletnih delovnih oblačilih in delovni obutvi, materialih in zakaj so določeni izdelki ustrezni za določene delovne pogoje. V primerjavi s 30 leti nazaj so današnje poletne dni veliko bolj vroča, zato moramo tudi te
  2. POMURKSI SEJEM AGRA 2022 POMURKSI SEJEM AGRA 2022 V mesecu avgustu smo se udeležili jubilejnega 60. Pomurskega sejma AGRA, ki je potekal med 20. in 25. avgustom 2022. Z oblacila-obutev.si, smo se predstavili novemu področju v Sloveniji, natančneje v severno-vzhodnem delu Slovenije. Predstavili smo
  3. VSE KAR MORA IMETI DOBRA ZAŠČITNA IN TREKING OBUTEV VSE KAR MORA IMETI DOBRA ZAŠČITNA IN TREKING OBUTEV Zdaj že ustaljena blagovna znamka VM FOOTWEAR, ki se je na slovenskem trgu pokazala kot kvalitetna in iskana obutev, prodira na trg z različnimi novitetami, barvnimi kombinacijami in velikimi številkami tudi do številke 50. VM Footwear prihaja iz Češ
  4. ZAMBERLAN GOZDARSKA OBUTEV: ZAŠČITA, TRAJNOST IN VRHUNSKA UDOBNOST ZAMBERLAN GOZDARSKA OBUTEV: ZAŠČITA, TRAJNOST IN VRHUNSKA UDOBNOST ZAMBERLAN GOZDARSKA OBUTEV: ZAŠČITA, TRAJNOST IN VRHUNSKA UDOBNOST   Gozdarska obutev je ključni element opreme vsakega gozdarja ali tistega, ki dela v zahtevnih terenih. Pri iskanju zanesljive in kakovostne gozdarske obutve se pogosto priporo
© 2020 oblacila-obutev.si Vse pravice pridržane. Agencija.5ka