The wishlist name can't be left blank

OBLAČILA IN OBUTEV ZA PROFESIONALCE.

SIP PROTECTION - GOZDARSKA OBLAČILA IN OSTALA GOZDARSKA OPREMA

SIP PROTECTION - GOZDARSKA OBLAČILA IN OSTALA GOZDARSKA OPREMA

S ponosom lahko sporočimo, da smo postali uradni zastopnik za blagovno znamko SIP PROTECTION, ki je posebej specializirani za gozdarska oblačila. Zgodba SIP Protectiona se je začela leta 1970. SIP je bil dolga leta proizvajalec običajnih hlač za številne francoske trgovce. Šele v zgodnjih devetdesetih se SIP odloči za izdelavo svoje profesionalne linije gozdarskih oblačil.

Začetek gozdarske obleke za delo z motornimi žagami

Mož neke gospe zaposlene v SIP-ovi produkciji, je delal kot učitelj v bližnji gozdarski šoli. Ko je delal z motornimi žagami, je predstavil zraven predstavil SIP PROTECTION kot zaščitna oblačila za delo z motornimi žagami. Ta vrsta oblačil izvira iz Skandinavije, kasneje pa je bila uvedena v Franciji.

Pot do udobja

V začetku so gozdarska oblačila in druga zaščitna oblačila in obutev ponujale le večje znamke motornih žag, vendar so bile te težke in neudobne. Zaradi 14 plasti blokirnega materiala zagotovo niso bila primerna za topla poletja.

Zato je SIP naredil korak nazaj, preučil možnosti in skupaj s francoskim dobaviteljem razvil novo vrsto blokirnega materiala, ki vsebuje Kevlar® vlakna. To je omogočilo drastično zmanjšanje števila slojev, potrebnih za zagotavljanje enake ravni zaščite gozdarskih hlač in jaken. V tistih časih standardi sploh še niso bili na voljo.

SIP PROTECTION IN ZAČETEK PROIZVODNJE

Leta 1994 so stvari postale resne. Bliža se standard EN in za razlikovanje med običajnimi (hlače za vsakodnevno in prostočasno uporabo) in osebno zaščitno opremo je ustvarjeno novo podjetje: SIP Protection. Kaj je v imenu? Jasno povemo, da smo SIP, znamo izdelati hlače, zdaj pa nudimo tudi zaščito.

Naša zbirka

Že mnogo, mnogo let je SIP Protection ena redkih blagovnih znamk, ki lahko ponudi to raven udobja. Zdaj je postal standard. Takrat smo imeli na zalogi samo eno paleto, "Tradition Range", na voljo v zeleni, mornarsko modri in hi vis barvah. Upamo, da boste našli pot do naše trenutne zbirke, kjer poskušamo ponuditi rešitev za vse vaše potrebe in zahteve. Vedno se držimo svojega razvoja in oblikovanja.

Kaj je z gozdarskimi oblačili in SIP PROTECTION pridobilo podjetje Antares?

Zraven že obstoječe ponudbe vrhunskih delovnih oblačil in zaščitne obutve, smo tako dodali k našem prodajnem programu še gozdarska oblačila in gozdarsko obutev. Gozdarska oblačila se tako delijo po varnostnih razredih in seveda domači, pol profesionalna in profesionalni uporabi.  

Zanimivost o SIP PROTECTION logotipu

Kot logotip je izbran nosorog. Enako kot nosorogova koža ščiti pred zobmi in kremplji leva, želi SIP Protection uporabnika zaščititi pred zobmi in kremplji motorne žage.

 

Priporočamo ogled naše video galerije, kjer lahko obutev spoznate še bolje.

Vaš nakup lahko opravite kar na dveh mesti:

  • Macseis store v Qlandiji Super Novi Krško, CKŽ 141, 8270 Krško
  • Preko spleta: oblacila-obutev.si

Vedno pa vam je na voljo naša prodajna in svetovalna ekipa od 9.00-19.00 od PON-PET.

© 2020 oblacila-obutev.si Vse pravice pridržane. Agencija.5ka