The wishlist name can't be left blank

OBLAČILA IN OBUTEV ZA PROFESIONALCE.

PROFESIONALNA OBUTEV ZA KROVCE

PROFESIONALNA OBUTEV ZA KROVCE

 

PROFESIONALNA OBUTEV ZA KROVCE

 

Na trgu je izjemno malo ponudbe za različna specialna dela. Ena izmed njih je tudi obutev za krovstvo/krovce oz. delo na strehah in ostalih različnih podlagah.

Na kratko vam bomo predstavili prednosti obutve BONN O1PL, ki je zasnovana prav za prej omenjena dela.

 

BONN O1PL

Zaščitni čevlji za krovce BONN O1PL so narejeni tako, da vam bodo pri delu podali lahkotno gibanje in visoko stopnjo udobja.

Čevlji so sive barve in narejeni iz brušenega usnja debeline 1.6 – 1.8 mm kar je dovolj, da bo material zdržal različen pregibe in odrgnine. Ker gre za naravni material – usnje, je čevelj še  vedno dovolj zračen in hkrati vodo odbojen.

Vložek je zasnovan  po HI-POLY – anatomsko oblikovan iz lahke poliuretanske pene, prekrite z MESH tkanino in je tudi antistatičen.

Podplat ima tudi oznako MICHELIN, kar pomeni, da je vsebnost kavčuka oz. prave gume v podplatu zelo visoka, to pa omogoča boljši oprijem na vseh podlagah. Prav tako je podplat zasnovan iz številnih točkovno razporejenih zarez, ki omogočajo dober oprijem na strehi.  

Sama obutev po svoji oznaki nima zaščitne kapice, saj bi le ta motila pri delu, ki ga upravljajo krovci. Ima pa obutev zaščitni proti vbodni podplat KEVLAR, ki vas bo obvaroval, če stopite na kakšen žebelj ali podobno.

Obutev BONN O1PL za krovce ima standard EN ISO 20347.

Ker je obutve za krovce oz. delo na strehi res malo Vas vabimo, da se oglasite pri nas in čevlje vidite tudi sami v živo. Cenovno so srednjega cenovnega razreda in so zelo konkurenčni ostalim čevljem na tržišču.

Kje lahko najdemo in kupimo ustrezna oblačila ter obutev?

Po celotni Sloveniji imamo kar nekaj zastopnikov omenjene znamke, vsekakor pa priporočamo nakup preko spleta na www.oblacila-obutev.si ali v novi trgovini OBLACILA-OBUTEV v Qlandiji Super Novi Krško, CKŽ 141, 8270 Krško.

© 2020 oblacila-obutev.si Vse pravice pridržane. Agencija.5ka