The wishlist name can't be left blank

OBLAČILA IN OBUTEV ZA PROFESIONALCE.

POMURKSI SEJEM AGRA 2023

POMURKSI SEJEM AGRA 2023

 

POMURKSI SEJEM AGRA 2023

 

Pomurski sejem Agra je že vrsto let eden izmed najpomembnejših dogodkov v kmetijskem sektorju Slovenije. Letošnje leto smo ponovno, kot ponosni razstavljalci, pridružili temu izjemnemu dogodku. 

 

V središču naše ponudbe so bila visokokakovostna delovna oblačila in obutev, ter specializirana gozdarska oprema. 

Naša stojnica je bila postavljena v osrednji HALI A2, kjer smo imeli odlično priložnost, da predstavimo naše izdelke širokemu krogu obiskovalcev. Poudarek smo namenili pregledni razstavi delovnih oblačil in obutve ter gozdarske opreme. Barvita razstava je pritegnila veliko pozornosti, saj smo se trudili, da bi obiskovalcem omogočili kar najboljši vpogled v našo pestro ponudbo.

Naša ponudba delovnih oblačil in obutve je bila prilagojena različnim potrebam in zahtevam različnih profilov delavcev. Zagotavljamo visoko kakovost in udobje, hkrati pa smo se osredotočili na trajnostne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka. Med najbolj priljubljenimi izdelki na sejmu so bila udobna in raztegljiva oblačila blagovne znamke MACSEIS in ARDON, katera omogočajo svobodo gibanja in dobro zaščito, ter vrhunska delovna obutev VM FOOTWEAR, ki preprečuje utrujenost in nudi oporo pri dolgotrajnih delovnih procesih.

Posebno ponosni smo bili na našo paleto gozdarske opreme SIP PROTECTION, ki je bila namenjena profesionalnim gozdarjem in vsem, ki se ukvarjajo z delom v gozdu. Predstavili smo visokokakovostne gozdarske čelade PROTOS in zaščitna oblačila ter obutev, ki zagotavljajo varnost med delom v zahtevnih gozdnih razmerah. Posebna pozornost je bila namenjena tudi ergonomiji in udobju, saj je udobna in varna oprema ključnega pomena za učinkovito delo v gozdu in vse to zagotavljajo gozdarska oblačila SIP PROTETCION.

Med sejmom smo imeli priložnost vzpostaviti stik z mnogimi obiskovalci, kar nam je omogočilo neposredno komunikacijo o njihovih potrebah in pričakovanjih. To je bila izjemna priložnost za pridobitev neposrednih povratnih informacij o naših izdelkih.

Udeležba na Pomurskem sejmu Agra 2023 je bila za nas izjemno pomembna in uspešna. Imeli smo priložnost predstaviti naše visokokakovostne delovne oblačila, obutev in gozdarsko opremo širši javnosti. Z veseljem se že pripravljamo na naslednjo udeležbo in smo ponosni, da smo lahko prispevali k uspehu tega izjemnega dogodka.

 

Več o udeležbi na sejmu in kako smo imeli razstavljene izdelke, si lahko pogledate na našem YouTube profilu ali na povezavi: https://youtu.be/upvHetYakBM

© 2020 oblacila-obutev.si Vse pravice pridržane. Agencija.5ka