The wishlist name can't be left blank

OBLAČILA IN OBUTEV ZA PROFESIONALCE.

MACSEIS – WORK TEAMWEAR - PONOSNI PARTNER DELOVNE AKCIJE

MACSEIS – WORK TEAMWEAR - PONOSNI PARTNER DELOVNE AKCIJE

Že kar tretjo sezono zapored je blagovna znamka Macseis, del najbolj gledanega sanj uresničujočega se šova Delovna akcija, ki jo lahko gledate vsako soboto ob 20.00. Naredili smo intervju z direktorjem podjetja ARC 24 d.o.o., ki zastopa znamko Macseis po celotno jugovzhodni Evropi in ga povprašali zakaj so se odločili za sodelovanje v oddaji Delovna akcija.

Kakšen je vaš pogled, glede na to, da ste del 3. najbolj gledane oddaje v Sloveniji?

Kot celotna ekipa podjetja se zavedamo, da časi, ki so bili in so pred nami – niso vsem poslani z rožicam, toplim odejam in streho nad glavo. Vsekakor nam je bil primarni pomen, da smo postali del teh lepih zgodb ta, da lahko pomagamo uresničiti sanje mnogim. Vsekakor pa so tu tudi dobro roke, ki pridno in trdo - tudi po 15 ur in več, dnevno delajo, da lahko izbranim družinam tudi sanje dejansko uresničijo. Tem »pridnim rokam« smo želeli ponuditi nekaj več, nekaj kar si zaslužijo. Oblekli smo jih v delovna oblačila Macseis.

Že preko televizijskih zaslonov lahko opazimo, da je ekipa Delovne akcije vedno urejena, odličnega počutja in dobrega zdravja. Zakaj vi menite, da je temu tako?

Vsekakor menimo, da je posledica oz. del vseh teh dobrih dejavnikov tudi ustrezna obleka. Potrebno je vedeti, da so Macseis oblačila narejena iz fizičnih hitro sušečih vlaken, ki ohranjano suh ledveni del ter so multi raztegljiva vlakna, ki omogočajo maksimalen raztezek vseh okončin pri delu ali športnih aktivnosti. Da, Macseis se lahko »nosi« tudi za šport in prosti čas. Ne gre zgolj za delovna oblačila, temveč tudi za funkcijska vsakodnevna oblačila, ki so primerna za  moške in ženske vseh generacij. Vse te lastnosti pripomorejo k zdravju ter dobremu počutju.

Kje lahko najdemo  in kupimo Macseis oblačila?

Po celotni Sloveniji imamo kar nekaj zastopnikov omenjene znamke, vsekakor pa priporočamo nakup preko spleta na www.oblacila-obutev.si ali Macseis store v Qlandiji Super Novi Krško, CKŽ 141, 8270 Krško.

© 2020 oblacila-obutev.si Vse pravice pridržane. Agencija.5ka