The wishlist name can't be left blank

OBLAČILA IN OBUTEV ZA PROFESIONALCE.

ANTARES - DELOVNA, ZAŠČITNA IN TREKING OBUTEV

ANTARES - DELOVNA, ZAŠČITNA IN TREKING OBUTEV

S preteklim letom je podjetje Antares svoj prodajni asortima oplemenitilo še z eno vrhunsko blagovno znamko VM FOOTWEAR. Znamka izhaja iz Češke. Zaradi svoje vrhunske tehnologije, lahkotnosti ob uporabi in modne izdelave - delovne kot tudi treking obutve, letno skupaj z vsemi zastopniki prodajo kar 650.000 parov.

Kaj je s tem pridobilo podjetje Antares in kaj s tem naši kupci?

Zraven že obstoječe ponudbe Macseis zaščitne obutve, smo tako dodali kar 150 različnih parov čevljev. Delijo se na dva segmenta: Delovna oz. zaščitna obutev, ki je namenjena za profesionalno kot pol profesionalno rabo, ter treking obutev, ki je namenjana za prosti čas. Ponudba je obogatena

V prvo omenjeni kategoriji najdemo čevlje z različnimi lastnostmi ter standardi kot npr.: čevlji O1, O2, S1P, S1, S3, medtem ko v drugi kategoriji najdemo čevlje za različen namene kot npr.: lahka treking obutev, pohodniški čevlji, poletni sandali itd.

Zanimivosti:

Obutev VM FOOTWEAR ima pri določenih modelih nekaj »specialnosti«, ki delajo to znamko drugačno od ostalih. Prva od teh je MICHELIN® standardiziran podplat, ki pri sami uporabi omogoča boljšo oprijemljivost. Druga od teh je original zategovalni BOA® sistem, ki ima doživljenjsko garancijo.

Neglede na vse ponujene karakteristike v podjetju Antares najdete obutev v različnih cenovnih razredih vse od 35 – 150 eurov na par.

Priporočamo ogled naše video galerije, kjer lahko obutev spoznate še bolje.

Vaš nakup lahko opravite kar na dveh mesti:

  • Macseis store v Qlandiji Super Novi Krško, CKŽ 141, 8270 Krško
  • Preko spleta: oblacila-obutev.si
© 2020 oblacila-obutev.si Vse pravice pridržane. Agencija.5ka