The wishlist name can't be left blank

OBLAČILA IN OBUTEV ZA PROFESIONALCE.

VABLJENI NA 29. SPOMLADANSKI KMETIJSKO-OBRTNI SEJEM KOMENDA NA HIPODROMU KOMENDA!

VABLJENI NA 29. SPOMLADANSKI KMETIJSKO-OBRTNI SEJEM KOMENDA NA HIPODROMU KOMENDA!

VABLJENI NA 29. SPOMLADANSKI KMETIJSKO-OBRTNI SEJEM KOMENDA NA HIPODROMU KOMENDA!

 

Pomlad je čas obnovitve, rasti in novih začetkov. In kje bi lahko bolje začeli svojo pomladno avanturo kot na 29. Spomladanskem kmetijsko-obrtnem sejmu, ki bo potekal od 22. do 24. marca 2024, na idilični lokaciji hipodroma Komenda.

Vsako leto se veselimo tega dogodka, ki predstavlja pravo zakladnico znanja, inovacij in pristnih izdelkov. Letos pa smo še posebej navdušeni, da vam lahko predstavimo našo stojnico - prizorišče, kjer se srečata udobje in funkcionalnost: oblačila in obutev za delo.

 

Kot dolgoletni razstavljalci na tem sejmu smo ponosni, da bomo že četrtič zapored predstavili našo kolekcijo delovnih oblačil, kmetijskih uniform, otroških delovnih oblačil ter oblačil in obutve za pohodništvo in treking. Ne glede na to, ali ste strastni vrtnar, kmet, aktivni popotnik ali zgolj iščete udobna in vzdržljiva oblačila za vsakodnevne opravke, prepričani smo, da boste na naši stojnici našli nekaj zase.

Obiščite nas v petek, soboto ali nedeljo, med 9. in 18. uro, in se prepustite izjemnemu doživetju kmetijsko-obrtnega sejma. Poleg nakupa vrhunskih oblačil in obutve vas čakajo tudi številne druge zanimive aktivnosti, predstavitve in degustacije lokalnih dobrot.

 

Pridružite se nam na hipodromu Komenda in skupaj s ponosom zakorakajmo v novo pomlad!

 

Našo ponudbo si lahko pogledate na www.oblacila-obutev.si

 

Oglejte si naše sejme v KOMENDI: https://www.youtube.com/@oblacila-obutev/videos

 

Ekipa OBLACILA-OBUTEV

Related Posts
  1. Zakaj je pomembna uporaba delovnih oblačil in obutve in kako se pravilno pripraviti na prihajajočo pomlad Zakaj je pomembna uporaba delovnih oblačil in obutve in kako se pravilno pripraviti na prihajajočo pomlad   Zakaj je pomembna uporaba delovnih oblačil in obutve in kako se pravilno pripraviti na prihajajočo pomlad   Pomlad je pred vrati, čas, ko narava oživi in ​​se začnejo nove dejavnosti. S prihodom toplejših dni se tudi delovne naloge pov
© 2020 oblacila-obutev.si Vse pravice pridržane. Agencija.5ka